0000-00-00 00:00:00

7 Mart Pazartesi günü PDA dersi kapsamında konuşmacı olarak AGÜ’ye davet ettiğimiz Pınar Kaftancıoğlu  tüm doğallığı ve içtenliği ile deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

Nazilli yakınlarda yer alan İpek Hanım Çiftliğini kurmaktaki tek amacı, kızı İpek’in sağlıklı ve doğal ürünlerle beslenmesini sağlamakmış. Ancak çiftlik o kadar çok ürün vermiş ki önce eş dosta dağıtılan ürünlerle başlayan macera, çevre halkına da istihdam yaratarak büyük bir ticarete dönüşmüş.

Sunumunda basit bir düşünce ile yola çıkarak büyük bir ticarete dönüştürdüğü ve müthiş bir girişimcilik örneği olan İpek Hanım Çiftliğinin kurulma aşamalarını  anlatırken, iş hayatında dürüstlüğün ve güven üzerine kurulu bir iş yapmanın mutlaka değer bulduğunu ve başarı getirdiğini vurguladı. Ayrıca, sağlıklı ve doğal beslenmenin yolları ve piyasadaki sağlığa zararlı ürünler hakkında öğrencilerimize bilgiler aktardı.